webbutveckling

Vi har varit verksamma på Internet sedan 1996 skapat hemsidor för många företag och organisationer till priser långt under de vedertagna på marknaden.
Detta har vi lyckats med genom att inte bygga upp en stor och dyr organisation utan tar hjälp av vårt stora nätverk inom IT för specialupplägg. Våra första trogna kunder var Bygdegårdarnas Riksförbund och Europeiska Motor bara för att nämna några.
Idag erbjuder vi våra tjänster med i många fall molnbaserad och uppdaterad teknik optimerad för mobilenheter.
Vi åtar och även att konvertera gamla VHS-band till moderna format som DVD, USBminne och Youtube. Läs mer

 

Responsive HTML5

Kravet idag är att en hemsida även skall se snygg ut i en mobiltelefon eller läsplatta. För detta skriver man i en moderniserad kod HTML5 som även respekteras av en mobiltelefons lilla fönster.
En av teknikerna vi använder- är egentillverkad HTML5-kod, där filerna läggs på ett webbhotell eller egen server för att synas ut på Internet. Fördelen med denna metod är att man har optimal kontroll över driften.
Ibland använder vi webbeditorer via molntjänster som har den fördelen att uppdateringen med lätthet kan skötas av kunden själv var helst ifrån utan kunskaper om kodning, vilket naturligtvis kraftigt minskar underhållskostnaderna.