miniatyrer och nya runstenar

Andy Warhol skrev "In the future everybody will be world-famous for 15 minutes" Det var nära med miniatyrmålningar på naglar och nytillverkade runstenar. Följ med på några spännande dokumentärer från Runsten- Webb till skolaOch så var det det här med runstenarna...Ericsson betalade friskt 1998 för två stycken två meter höga och tusen kg granitstenar, där Harald Blåtand lånade sitt namn till den nya BlueTooth tekniken utan att kräva royalies för sina insatser.

Nedan är en liten film från ett spännande projekt med en gymnasieklass i Stockholm "VIRUSKRIGET". Det gick ut på att eleverna fixade till gamla datorer så att de fungerade. Gruppen delades sedan in i två. Den första fick sabotera och sprida virus i samtliga utan att den andra gruppen fick vara närvarande. Uppdraget avslutades med att den andra gruppen fick försöka laga och hitta fel. Allt filmades.

På en annan skola med ett projekt i en bildklass där det gick ut på att avbilda med föremålet upp och ner samt måla med vänster hand. BAKLÄNGESMÅLARNA. Det hela avslutades med ett vernisage.